ademlucht filters

INLOGGEN
Log in op een andere website


Gasfilters, het toegangsgebied

De gasfilters zijn niet alleen ingedeeld naar capaciteit, maar ook naar het soort gas / damp waartegen ze beschermen. Ieder filter is voorzien van een letter of lettercombinatie die aangeeft tegen welke soort stoffen het beschermend is. De codering is ook met kleur aangegeven zodat het filter type eenvoudig te herkennen is.

LET OP: Laagkokende waterstoffen zijn zeer vluchtige stoffen met een kookpunt lager dan 65 odie over het algemeen niet makkelijk door reuk waargenomen kunnen worden. AX-filters bieden bescherming tegen laagkokende waterstoffen. De inzettijd van deze filters is zeer beperkt en sterk afhankelijk van de concentratie van de betreffende stof en de groep waartoe deze behoort.

Deze filters moeten na opening, ongeacht het gebruik of blootstelling, na maximaal 8 uur worden gedisponeerd en door nieuwe vervangen worden.

 

COMBINATIE MOGELIJKHEDEN EN ALTERNATIEVEN

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. rental
  2. ADEMBESCHERMING
  3. toebehoren
  4. ademlucht filters