ademluchttoestel

INLOGGEN
Log in op een andere website


Aeris Confort Type 2

Het ademluchttoestel wordt dikwijls gebruikt voor kortstondige werkzaamheden. Onder andere geschikt voor inspectiewerk en reddingswerk. Het is niet mogelijk om te werken met dit systeem indien de gebruiker hier niet toe is gekwalificeerd.

De kwaliteit van de lucht is niet afhankelijk van de omgevingslucht. Deze vorm van adembescherming valt onder de norm onafhankelijke adembescherming. De meeste gehuurde producten in combinatie met een ademluchttoestel zijn volgelaatsmaskers en persluchtflessen. Vluchtmaskers zijn daarnaast onmisbaar in levensbedreigende situaties.

De specificaties zijn hieronder te vinden. Voor meer informatie, types, uitvoeringen en prijzen graag bellen (+31 0181 727 727) of mailen (rental@allsafety.com).

 

Specificaties ademluchttoestel
AANSLUITINGEN 1
ADEMLUCHTNIVEAU B
VOLDOET AAN EN12021
ALARM Aanwezig
BACK-UP Geen
GEBRUIKSDUUR 35 minuten*
VLAMBESTENDIG Ja
FLESINHOUD 6 liter 300 BAR
FLESMATERIAAL Composiet

* werkduur gebaseerd op verbruik van 75 liter per minuut met volgelaatsmasker i.c.m. ademautomaat

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. rental
  2. ADEMBESCHERMING
  3. toebehoren
  4. ademluchttoestel