diesel ademlucht compressor backup

INLOGGEN
Log in op een andere website


Diesel compressor met backup

Dit ademluchtsysteem is samengesteld volgens de laatste SIR-richtlijnen. Het gasdetectie systeem test de aangezogen lucht op afwijkingen in: O2, CH4, CO en CO2. Indien een te grote afwijking in de lucht wordt geconstateerd, slaat de compressor af en treedt het 2x50 liter 300 BAR back-up systeem in werking. Werknemers kunnen dan veilig de werkplek verlaten. Op het geavanceerde bedieningspaneel is de flow en lucht kwaliteit te meten. Te gebruiken voor overdrukpakken, overdrukkappen, overdrukmaskers , lashelmen of overdrukmaskers met ademautomaat. Geleverd inclusief vier slanghaspels, motor- en compressorolie, pionnen en handleiding. Exclusief transportkosten en bijladen back-up flessen.

De unit is af te halen met BE-rijbewijs, eventueel kan All Safety Rental het transport van -en naar de werklocatie

Specificaties      
AANSLUITINGEN 4+1    
HASPELS 4x 35mm    
ALARM ja    
GASDETECTIE optioneel    
ONLINE ANALYSER nee    
MAX. DEBIET 1700 lpm    
SIR B2    
CONFORM EN12021    
BACKUP ja    
AANDRIJVING diesel    
GEWICHT 2020 kg.    

 

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. rental
  2. ADEMBESCHERMING
  3. ademlucht units
  4. diesel ademlucht compressor backup