ademlucht flessenwagen

INLOGGEN
Log in op een andere website


De mobiele flessenwagen is inzetbaar voor kortdurige werkzaamheden net als het ademluchttoestel. De unit is zeer eenvoudig te bedienen en in tegenstelling tot het 1 persoons toestel te gebruiken door meerdere mensen tegelijk. De unit is af te halen met BE-rijbewijs, eventueel kan All Safety Rental het transport van -en naar de werklocatie verzorgen. Hiervoor biedt All Safety Rental een passend transporttarief. De flexibiliteit van de unit is hoog omdat het vervoer ervan eenvoudig is en de unit niet draait op diesel. Daarom is de flessenwagen bijna overal inzetbaar.

De unit wordt dikwijls gehuurd ter ondersteuning en dus enkel in situaties van nood, in dat geval wordt de klant niet gefactureerd voor het gebruik van de ademlucht. Enkel wanneer bij retournering de vulzegel is verbroken dienen de cilinders gespoeld en gevuld te worden om de luchtkwaliteit die All Safety Rental levert te garanderen bij de volgende opdracht. Alleen dan zullen er kosten in rekening worden gebracht voor de ademlucht.

 

Specificaties ademlucht flessenwagen      
AANSLUITINGEN 2-4 CEJN    
INHOUD CILINDERS 2x 140 ltr. 300 BAR    
GEBRUIKSDUUR 2-3 werkdagen*    
VOLDOET AAN EN12021, SIR B2    
LAGEDRUK ALARM nee    
GASDETECTIE nee    
ONLINE ANALYSER nee    
MAX. DEBIET 300 LPM / LIJN    
HASPELS 0    
GEWICHT 1100 kg.    

 

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. rental
  2. ADEMBESCHERMING
  3. ademlucht units
  4. ademlucht flessenwagen