ademlucht filterkast

INLOGGEN
Log in op de oude website


Filterkast van All Safety

Deze door All Safety Rental zelf samengestelde filterkast is onderdeel van een modulair systeem. De compressor dient door de klant zelf te worden aangesloten op de filterkast. Tevens is het mogelijk om de filterkast aan te sluiten op het bestaande luchtnet. De capaciteit van de compressor bepaald de hoeveelheid aansluitingen.

Door de aanwezige vorkheftruckpockets is het verplaatsen van de filterkast eenvoudig. De luchtkwaliteit wordt standaard realtime gemeten en continu bewaakt volgens de EN12021 norm. Een back-up- en gasdetectie systeem behoren tot opties. Deze zijn apart aan te sluiten op de unit.

 

Specificaties ademluchttoestel
AANSLUITINGEN 1-4
ADEMLUCHTNIVEAU B
VOLDOET AAN EN12021
ALARM Aanwezig
BACK-UP Optioneel
WERKDRUK 6-20 BAR
AFMETING (LxBxH) 140x590x1365 mm
GEWICHT 215 KG

 

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
referentie

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. RENTAL
  2. ADEMBESCHERMING
  3. ademlucht units
  4. ADEMLUCHT FILTERKAST