ademlucht trolley's

INLOGGEN
Log in op een andere website


Oplossingen (afhankelijk en onafhankelijk)

All Safety is gespecialiseerd in zowel afhankelijke- als onafhankelijke ademlucht bescherming. Om met Life Support Units (=LSU) te kunnen en mogen werken zijn o.a. volgelaatsmaskers, overdrukkappen en hazmat suits noodzakelijk.

Met beschermingsmiddelen in combinatie met verschillende systemen is het mogelijk om lucht in te ademen die vrij is van vervuilde, gevaarlijke stofdelen. Om met deze ademlucht producten te mogen en kunnen werken zijn certificaten benodigd. 

All Safety beschikt ook over gasmeters, buffervaten, ademluchtslangen, vluchtmaskers en valbeveiligingsmiddelen. Deze hulpstukken zijn dikwijls onmisbaar indien er gewerkt wordt met adembeschermingsmiddelen. Kortom: alle mogelijke toebehoren ten dienste van werken met ademlucht voert All Safety Rental in het assortiment.

Ademlucht opleidingen

Opleidingen zijn sinds 2018 te volgen via de All Safety academy, te Hellevoet. In samenwerking met Jonkman Opleidingen (link) biedt All Safety opleidingen en trainingen aan in regio Botlek.

U kunt gemakkelijk contact opnemen via de button rechts, bellen kan ook: +31 (0) 181 727 272

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. rental
  2. ADEMBESCHERMING
  3. ademlucht trolley's