adembescherming

INLOGGEN
Log in op de oude website


U zoekt adembescherming om veilig te werken.
Wij zorgen dat u beschikking heeft over de beste materialen.

Wij zijn specialisten in het verhuren van adembescherming. En om veiligheid in elk denkbaar proces te bieden, hebben we een zeer breed assortiment. Met zowel afhankelijke- als onafhankelijke adembescherming.

En wat u ook wilt huren; alles wordt door onze experts zelf onderhouden.

Uiteraard kunt u ook werken met uw eigen Life Support Units (LSU) in combinatie met onze volgelaatsmaskers, overdrukkappen en overdrukpakken.

Maar om u nog meer kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden, hebben onze experts hun eigen LSU’s samengesteld. Ze vertellen u er graag meer over.

Maak een afspraak met All Safety

LIFE SUPPORT UNITS

Het gasdetectie systeem test de aangezogen lucht op afwijkingen in: O2, CH4, CO en CO2. Indien een te grote afwijking in de lucht wordt geconstateerd, treedt het 2x50 liter 300 BAR back-up systeem in werking.

ADEMLUCHT COMPRESSOREN

TOEBEHOREN

Bij gebruik van zowel afhankelijke- als onafhankelijke ademlucht dienen de gebruikers de juiste adembeschermingsmiddelen te gebruiken. Elk verschillende opdracht geniet zijn eigen beschermingsmiddel.

All Safety verhuurt alle soorten PBM's, indien er specifieke wensen zijn biedt All Safety ook een verkoop assortiment.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

REINIGING, ONDERHOUD & CERTIFICERING

Wij reinigen en certificeren dagelijks alle soorten ademlucht persoonlijke beschermingsmiddelen. Zodat u altijd beschikt over gecertificeerde producten in topconditie.

NAAR ONDERHOUD

HEEFT U VRAGEN?


Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
referentie

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. RENTAL
  2. ADEMBESCHERMING