over all safety

INLOGGEN
Log in op een andere website


WELKOM OP ONZE WEBSITE

Namens alle medewerkers van All Safety heet ik u van harte welkom op onze website. All Safety draagt bij aan een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. 'SAFETY WORKS' begint met een goede bronbescherming, persoonlijke bescherming en het juiste gedrag.

Ik neem u graag mee in de ontwikkeling van All Safety Supply, All Safety Rental en Zeeland Supply.

 

OPRICHTING ZEELAND SUPPLY

Het was begin 1977, inmiddels meer dan veertig jaar geleden, dat Jan Hamelink samen met Lucy van den Berg in Terneuzen, Zeeland Supply Industrial Stores oprichtte.

Een belangrijk moment binnen een regio waar veel industriële dynamiek heerste met de komst, een tiental jaar eerder van onder andere Dow Chemical.

Een one stop supply house, met onder andere werkkleding en PBM's was zijn strategie. 

In de tachtiger jaren werd er al gebruik gemaakt van barcode orderpicking en EDI koppelingen met de grootste klanten om zo het bestellen en factureren te digitaliseren. 

Image Banner

ZEELAND SUPPLY 1977

"Alles wat je bij ons koopt moeten we ook kunnen onderhouden en certificeren” - Jan Hamelink

In deze gedachte ligt het fundament voor de afdeling Zeeland Supply Safety Services, en nu All Safety Services. Een trekbank voor hijs en hef middelen, testen van afpersen van hydrauliek slangen, onderhoud aan brandblusmiddelen, etc. werd door het team van Zeeland Supply verzorgd.

Image Banner

DE KEIZER DUMPS 1985

OPRICHTING G. DE KEIZER (H.O. DUMPS)

Het was halverwege de jaren '80, inmiddels bijna 40 jaar geleden, dat Gert de Keizer, G. de Keizer oprichtte. Dit is de voorloper van All Safety Supply.

 

 

NIEUWBOUW & TRIDENT SAFETY SERVICES

In 1993 werden de Zeeland Supply safety services activiteiten ondergebracht in een aparte werkmaatschappij, de start van Trident Safety Services was een feit.

Image Banner

ZEELAND SUPPLY 1989

Image Banner

All SAFETY SUPPLY

OPRICHTING ALL SAFETY SUPPLY

In 1995 richt Gert de Keizer samen met Wanda de Keizer All Safety Supply op. Een naam die sinds toen, en tot op de dag van vandaag staat voor service en kwaliteit.

De naam bedacht door de schoonzus van Gert leeft voort in het nieuwe merk wat in 2018 gelanceerd is. 

 

2008

Paul de Schrijver neemt Zeeland Supply over en wordt directeur. Al snel wordt ingezet op verdere digitalisering van de processen omdat hiermee voor de klanten de grootste efficiëntie te bereiken viel. De lancering van de online internet bestel-omgeving 1.0 is een feit.

Logo Zeeland Supply

2010

Zeeland Supply richt samen met Kroschke uit Duitsland de EPPC.EU op. Een samenwerkingsverband tussen Europese landelijke spelers. De doelstelling is om samen pan-Europese contracten aan te kunnen bieden bij internationaal georiënteerde klanten en prospects.

POSITIE VERSTERKT EN OPRICHTING ALL SAFETY RENTAL

Op 1 januari 2014 werd na een aantal jaar samenwerking, All Safety Supply in Hellevoetsluis overgenomen. Samen met, oud eigenaar, Gert de Keizer werd er verder gewerkt aan de strategie van Supply en Rental. Het team van Gert had bijna dertig jaar ervaring in de safety branche.

Samen komt de groep nu uit op meer dan 75 jaar safety ervaring.

All Safety Rental is een zelfstandig bedrijf geworden op 1 januari 2016. We hebben besloten, mede door de aard van de werkzaamheden, de rental en service activiteiten onder te brengen in een zelfstandige onderneming. Eef van Hasselt is benoemd als directeur en samen met hem zijn we in 2016 gestart met een nadrukkelijke groeistrategie.

Image Banner

ZEELAND SUPPLY 2014

STROOMVERSNELLING ONDER DRUK


All Safety Rental wordt getroffen door een verwoestende brand op 4 juli 2016. Ondanks deze forse tegenslag, en dankzij de inzet van vele vrienden en het team, kon de bedrijfsvoering snel verder gaan in een tijdelijke vestiging in Stellendam.

1 SYSTEEM, 1 BEDRIJF, 1 MERK, 1 TEAM

Sinds de overname van All Safety Supply in 2014 is er altijd de wens geweest om van alle bedrijven één uniform sterk merk te maken.

Sinds begin 2018 lopen alle bedrijven via hetzelfde ERP systeem. Dit is de basis geweest voor de web portal integratie van All Safety Supply in Hellevoetsluis. 

Met de opening van het nieuwe pand van All Safety Rental op 13 september 2018 is de tijd meer dan perfect om van die wens werkelijkheid te maken.

Zeeland Supply Industrial Stores, All Safety Supply en All Safety Rental gaan door onder één naam: ALL SAFETY.

Image Banner

ALL SAFETY 2018

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. OVER ALL SAFETY