iec 61482

INLOGGEN
Log in op een andere website


IEC 61482

Elektrische vlamboog

De EN IEC 61482-norm, biedt bescherming tegen de thermische gevaren en gevolgen van een elektrische vlamboog (kleding is tevens vlamwerend). De toepassing van deze norm is bedoeld voor elektrisch en instrumentatie werknemers. Werkkleding heeft standaard alle fournituren van kunststof (rits-knopen). Er zijn 2 klassen en tevens op etiket /label wordt de geteste ATPV* waarde aangegeven. *(ATPV: Arc Thermal Performance Value: norm wordt toegepast in de USA, Canada en EU).

MEER NORMERINGEN

EN ISO 11612

Vlamvertragende kleding

 

 

EN ISO 11611

Thermisch snijden, lassen, slijpen

 

EN 14058

Koude

 

EN 343

Regen & natte omstandigheden

EN 1149

Antistatische kleding

 

EN 14404

Knielend werk

EN 13034

Vloeibare chemicaliën

EN ISO 20471

Hoge zichtbaarheid

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. EN ISO NORMERINGEN
  2. IEC 61482