en iso 20471

INLOGGEN
Log in op een andere website


EN ISO 20471

Hoge zichtbaarheid

De EN ISO 20471 norm, voor professioneel gebruik, zorgt voor een verhoogde zichtbaarheid. De reflecterende strepen zijn op jas en broek volgens vastgestelde regels aangebracht. De extra maximale zichtbaarheid wordt verkregen overdag door fluoriserende stofkleuren, in geel, oranje of rood en ’s nachts door de weerkaatsing van reflecterende strepen. Rijkswaterstaat (RWS) hanteert eigen voorschriften (standaard klasse 3 voor stof en reflectie, toepassing kleur oranje voor verkeer en geel voor spoorwerkers). De stof HiVis in werkkleding (EN ISO 20471) kent 3 klassen. Binnen de industrie is klasse 2 een goede veilige keus. 

MEER NORMERINGEN

EN 1149

Antistatische kleding

 

 

IEC 61482

Elektrische vlamboog

 

EN 14058

Koude

 

EN 343

Regen & natte omstandigheden

EN 13034

Vloeibare chemicaliën

EN 14404

Knielend werk

EN 11612

Vlamvertragende kleding

 

EN ISO 11611

Thermisch snijden, lassen, slijpen

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. EN ISO NORMERINGEN
  2. EN ISO 20471