en iso 11612

INLOGGEN
Log in op een andere website


EN ISO 11612

Vlamvertragende kleding

De EN ISO 11612 norm, biedt bescherming tegen hitte en vlammen (voorheen de oude norm EN531). Deze norm geldt niet voor lassers en brandweermensen.  Een letteraanduiding A/t/m F onder het pictogram geeft het beschermingsniveau van de stof aan. Het getal per beschermingsniveau geeft het prestatieniveau (mate van bescherming ) aan. Voor vermelding van het prestatieniveau (A t/m F ) moet minimaal niveau 1 behaald zijn. Voor B t/m F bestaan meerdere prestatieniveaus Hoe hoger het getal hoe beter. Tevens zijn er binnen deze norm algemene eisen aan het ontwerp van de beschermende kleding gesteld. Met name de overlap van stof denk hierbij aan. bukken, overlap van kleding over de veiligheidsschoen, flap over de zakken, het juiste materiaal gebruik voor de fournituren, goede afsluiting halsopening, knoopafstanden op maximaal 15 cm en  goed werkende sluitingen om de kleding in geval van nood eenvoudig en snel te kunnen uittrekken.

MEER NORMERINGEN

EN 1149

Antistatische kleding

 

 

IEC 61482

Elektrische vlamboog

 

EN 14058

Koude

 

EN 343

Regen & natte omstandigheden

EN 13034

Vloeibare chemicaliën

EN 14404

Knielend werk

EN 11611

Thermisch snijden, lassen, slijpen

 

EN ISO 20471

Hoge zichtbaarheid

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. EN ISO NORMERINGEN
  2. EN ISO 11612