en iso 11611

INLOGGEN
Log in op een andere website


EN ISO 11611

Thermisch snijden, lassen, slijpen

De EN ISO 11611 norm, biedt bescherming tijdens het lassen tegen kleine metaalspatten, vlammen, vonken, Uv-licht, Infra Rood-straling. Laskleding geeft geen bescherming tegen elektrocutie en chemicaliën. De beschermende kleding moet in principe acht uur gedragen kunnen worden. Laskleding dient tevens vlamvertragende werking te hebben en in de registratie van bewassing (max 50x) te zijn opgenomen. Ook hier moet men alert blijven op vervuiling van kleding zodat de vlamvertragende eigenschap goed blijft werken.

MEER NORMERINGEN

EN 1149

Antistatische kleding

 

 

IEC 61482

Elektrische vlamboog

 

EN 14058

Koude

 

EN 343

Regen & natte omstandigheden

EN 13034

Vloeibare chemicaliën

EN 14404

Knielend werk

EN 11612

Vlamvertragende kleding

 

EN ISO 20471

Hoge zichtbaarheid

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. EN ISO NORMERINGEN
  2. EN ISO 11611