en 13034

INLOGGEN
Log in op een andere website


EN 13034

Vloeibare chemicaliën

Chemicaliën beperkte bescherming: de EN 13034-type 6 norm,  biedt beperkte bescherming tegen lichte nevel en kleine spatten van vloeibare chemicaliën. Deze bescherming is niet geschikt indien volledige bescherming wordt vereist. De kleding wordt met fluor carbon gewassen (finish), teneinde een afstotend effect te creëren tegen het indringen van vloeistoffen. Dit moet bij iedere wasbeurt herhaald worden. Bekend is dat deze finish geen bescherming biedt tegen oplosmiddelen. Vervuilde of besmette kleding dient men altijd per omgaande te vervangen.

MEER NORMERINGEN

EN ISO 11612

Vlamvertragende kleding

 

 

IEC 61482

Elektrische vlamboog

 

EN 14058

Koude

 

EN 343

Regen & natte omstandigheden

EN 1149

Antistatische kleding

 

EN 14404

Knielend werk

EN 11611

Thermisch snijden, lassen, slijpen

 

EN ISO 20471

Hoge zichtbaarheid

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. EN ISO NORMERINGEN
  2. EN 13034