blackline safety

INLOGGEN
Log in op een andere website


Blackline Safety

Bij ons kunt u terecht voor gasdetectie van Blackline Safety en het bijbehorende Blackline Live-portaal.

Blackline Safety

Bij ons kunt u terecht voor de G7-oplossingen van Blackline Safety voor gasdetectie, portables en gebiedsbewaking ondersteuning bij het betreden van besloten ruimten. Maar ook voor lone worker, monitoring, reactie op noodsituaties en evacuatiebeheer. Blackline Safety is wereldleider in connected worker-technologie en connected safety. De G7-oplossingen omvatten omgevingsgasdetectie maar ook persoonlijke gasdetectie met ongeƫvenaarde configureerbaarheid en gebruiksgemak. Elke G7 portable en G7 EXO area monitor heeft meer dan 20 gassensoren en een plug-and-play interface ter berschikking.

Blackline Live-portaal

De kern van alle Blackline Safety monitoringsoplossingen is het Blackline Live-portaal. Dit portaal biedt bedrijven toonaangevende tools voor waarschuwingsbeheer, een compliance dashboard en uitgebreid configuratiebeheer van apparaten in het veld.

Dankzij het Blackline Live-portaal is de veiligheidsstatus van elke medewerker meteen zichtbaar. Dit door behulp van de real-time maps van Blackline Live waarop de locatie en de waarschuwingsstatus van alle veldapparatuur te zien is. Ook is het eenvoudig om het type en de status van elke waarschuwing in real-time te bekijken of de unieke waarschuwingsgeschiedenis van een bepaald apparaat op te zoeken. Het Blackline Live-portaal zorgt voor kritische inzichten en zo is het monitoring personeel altijd voorbereid om in actie te komen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. Blackline Safety