ademlucht mobiele vulcompressor

INLOGGEN
Log in op een andere website


De mobiele vulcompressor kan worden ingezet in gebieden waar de luchtkwalieit te slecht is om te filteren. Wanneer er gewerkt wordt met perslucht en persluchtflessen bijgevuld dien in vervuilde omgeving biedt de mobiele vulcompressor uitkomst. Deze mobiele vulcompressor kan een 6,9 liter 300 BAR composiet ademluchtfles vullen in 4:20 minuten. Door de hoge vulsnelheid wordt de arbeidsproductiviteit aanzienlijk verhoogt.

Specificaties mobiele vulcompressor      
AANSLUITINGEN 1x 200 BAR cilinder
2x 300 BAR cilinder
1x hogedrukslang
   
BUFFERCAPACITEIT 2x 300 BAR 140 ltr.    
VOLDOET AAN EN12021    
AFMETINGEN (lxbxh) 410 x 205 x 195 cm    
AANDRIJVING 11kw    
STROOM 32 A 400V 5p    
GEWICHT 2500 kg.    

 

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. rental
  2. ADEMBESCHERMING
  3. ademlucht units
  4. ademlucht mobiele vulcompressor